Spania: O femeie creştea în curte 25 de câini şi o fetiţă româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din localitatea Durcan, Manuel Megías, a declarat în exclusivitate pentru “Adevărul” că femeia de naţionalitate spaniolă a fost denunţată la data de 27 octombrie de către cei 48 de vecini care locuiau în zona rezidenţială La Moranja.

„La acea dată, nimeni nu îşi putea închipui că în curtea din care ieşeau zgomote şi mirosuri insuportabile locuia şi o fetiţă în vârstă de trei ani. Vecinii au depus un denunţ, deoarece îi deranja mirosul urât şi lătratul câinilor”, declară primarul. Aceeaşi sursă susţine că părinţii minorei au fost arestaţi la data de 4 noiembrie, în Granada.

În prezent, fetiţa se află la Centrul pentru Minori din Granada. După ce a petrecut 72 de ore în arestul poliţiei, femeia de naţionalitate spaniolă se află în libertate, oamenii legii cercetând dacă poate fi acuzată de cumpărarea fetiţei de naţionalitate română.
 
Cei 25 de câini au fost luaţi de către reprezentanţi ai Centrului pentru protecţia animalelor din municipiu, proprietara reuşind să recupereze doar cinci dintre ei, maximul permis de lege.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite