Bătaie pentru o bucată de friptură. Un român din Spania a ajuns la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine ajunse la faţa locului l-au arestat pe românul în stare de ebrietate
Forţele de ordine ajunse la faţa locului l-au arestat pe românul în stare de ebrietate

Un român se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Spania, după a fost bătut de un conaţional de-al său, pentru o bucată de carne. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în localitatea Coslada din apropierea Madridului, relatează publicaţia spaniolă ABC.

Ajuns acasă în stare de ebrietate, Marian A. (44 de ani) şi-a permis să mănânce o friptură de pui, din frigiderul colegului său de apartament, Gheorghe C. (45 de ani). Când cel din urmă, odată revenit acasă, i-a reproşat lui Marian că i-a mâncat friptura: "De ce-mi mănânci mâncarea, dacă nu o plăteşti?".

Gheorghe C., victima, s-a întors cu spatele la colegul său aflat în stare de ebrietate, care l-a lovit puternic în cap cu o lopată şi, ulterior, cu o bucată de gresie.

Află care este starea românului agresat

Martor la incident a fost al treilea român care locuia în casa de pe strada Vicálvaro, din Coslada. El a povestit publicaţiei ABC că a fost, la rândul lui, agresat de românul beat: "I-am spus că voi povesti totul poliţiei şi m-a ameninţat cu un cuţit, apoi cu o toporişcă. A fugit după mine ca să mă omoare, dar am reuşit să scap".

Citeşte ce au declarat apropiaţii despre cei doi români care s-au certat pentru o bucată de carne

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite