Spania: Sandra și Michael Crețu rămân fără reședința din Ibiza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a început demolarea vilei compozitorului Michael Creţu, din Santa Agnes, Ibiza. Compania are la dispoziţie 21 de zile pentru terminarea lucrărilor.

Primăria din oraşul Sant Antoni, Ibiza, a hotărât demolarea casa lui Michael Creţu, compozitorul de origine română, celebru în anii ’80 pentru hiturile pline de succes, interpretate de soţia sa, Sandra.

Autorizaţia de construcţie pe care a obţinut-o Baloo Music, compania lui Michael Creţu, în 1997, de la primăria din Ibiza, a fost contestată de Grupul de Studiu al Naturii. Organizaţia a depus prima sesizare în 1999, menţionând că reşedinţa producătorului aduce mari prejudicii valorii peisagistice a insulei Ibiza şi a cerut să se reanalizeze dosarul.

După un proces care a durat aproape zece ani, organizaţia ecologică a avut câştig de cauză, iar tribunalul a decis ca locuinţa producătorului şi a soţiei sale, celebra cântăreaţă Sandra, să fie dărâmată.

Casa se află pe muntele Santa Agnes, iar firma „Construcciones y Excavaciones Erri-Berri S.L.”, din Navarra, o va demola în 21 de zile. Întreaga operaţiune va costa autorităţile locale 346.653 de euro.

Firma care se ocupă de lucrări a început să scoată din clădire instalaţiile electrice şi cele de apă, precum şi mobilierul rămas, încă de acum câteva zile, iar ieri, utilajele au început să dărâme construcția, conform agenției de presă Europa Press.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite