Spania: Reţea de proxeneţi desfiinţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi germani şi un spaniol au fost arestaţi de Poliţia Naţionalã în „operaţiunea PM”, deoarece aduceau fete din Brazilia, Lituania, România şi Republica Dominicană, care practicau prostituţia într-un bordel din Gran Canaria.

Bernd M.G., 63 de ani, era şeful organizaţiei, iar Heinz Kart K. şi Raul M.L.O., ambii de 31 de ani, erau cei care se ocupau de asigurarea tuturor actelor necesare pentru ca fetele sã poatã fi aduse în Spania.

Într-un bordel din Playa del Ingles, imigrantele erau obligate sã se prostitueze. Stabilimentul era şi un punct de vânzare de droguri precum heroina sau cocaina.
 
Operaţiunea s-a încheiat cu arestarea celor trei bărbaţi. De asemenea, au mai fost arestate pentru prostituţie cinci femei, dintre care douã românce, care se aflau în acel moment în clãdire. Poliţiştii au mai gãsit 9.000 de euro, 165 de grame de marijuana şi alte 200 de cocainã.
 
Fetele veneau din strãinãtate fãrã sã ştie cã vor fi exploatate, crezând cã vor lucra în baruri sau restaurante.

Organizaţia dispunea de o clãdire în Playa del Ingles, în care fetele locuiau în condiţii mizerabile: dormeau douã într-un pat îngust, erau ameninţate, obligate sã se drogheze şi aveau doar o zi liberã pe sãptãmânã.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite