Spania : Doi agenţi ai Gărzii Civile au fost implicaţi în trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Palma de Mallorca au arestat, vineri, doi angajaţi ai Gărzii Civile care se presupune că făceau parte dintr-o bandă, care introducea şi distribuia cocaină în insulă.

Potrivit unui comunicat trimis de Direcţia Generală a Poliţiei Naţionale şi Gărzii Civile, joi şi vineri, au fost reţinute nouă persoane, care făceau parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Traficanţii erau de origine nigeriană, indiană şi spaniolă. Membrii bandei plăteau nigerieni, care aduceau cocaina în Spania, din diferite ţări.

Doi dintre membrii reţelei sunt agenţi ai Gărzii Civile. "Se pare că cei doi agenţi făceau trafic de droguri în afara orelor de program. Nu avem nici o dovadă că au făcut acest lucru în orele de serviciu", se arată în comunicat. Poliţiştii au găsit în domiciliile celor arestaţi 900 de grame de clorhidrat de cocaină, 11.000 de euro, precum şi obiecte folosite pentru prepararea dozelor care urmau să fie vândute. Traficanţii au fost puşi la dispoziţia judecătorilor, care au declarat ancheta secret de sumar.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite