Soraya, reprezentanta Spaniei: Vom câştiga acest Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, reprezentanta Spaniei la Eurovision, Soraya, s-a deplasat la Moscova pentru a-şi reprezenta ţara la concurs. Marea finală va avea loc la data de 16 mai.

Soraya, reprezentanta Spaniei la Eurovision 2009, a plecat astăzi la Moscova pentru a participa la concurs. Cântăreaţa a mulţumit pentru ajutorul primit din partea spaniolilor şi a ţinut să aprecieze modul în care a fost întâmpinată în fiecare dintre ţările pe care le-a vizitat pentru a-şi promova melodia. Soraya este convinsă că melodia din acest an, „La noche es para mi”, va aduce Spaniei trofeul Eurovison 2009.

Televiziunea Naţională Spaniolă a planificat un program special pentru săptămâna festivalului. Marţi, telespectatorii vor putea urmări o emisiune specială, „Cei mai buni ani”, în care vor fi prezentaţi artiştii care au participat la ediţiile anterioare ale concursului.

 Înaintea marii finale, susţinătorii Sorayei vor putea urmări, în direct, un reportaj în care sunt prezentate momente din pregătirea cântăreţei pentru intrarea în concurs, dar şi emoţiile şi nervozitatea existente în spatele scenei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite