Şi românii din Spania se alătură protestelor împotriva lui Băsescu şi a guvernului Boc: "Udrea nu uita, ţara nu-i poşeta ta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filialele spaniole ale PSD şi PC au organizat ieri, în faţa Ambasadei României la Madrid, un miting de protest faţă de guvernul Boc şi Traian Băsescu, urmând ca astăzi să aibă loc manifestări similare în Zaragoza şi Barcelona.

Circa 100 de români au manifestat ieri împotriva guvernului Boc şi a preşedintelui României, Traian Băsescu, la un miting organizat de filialele PSD şi PC din Spania în faţa Ambasadei României la Madrid. Protestul a fost autorizat de autorităţile spaniole, care au trimis şi câteva maşini de Poliţie la faţa locului pentru menţinerea ordinii.

Timp de o oră, protestatarii au scandat lozinci la adresa politicienilor din ţară, dar mai ales împotriva lui Traian Băsescu şi a lui Emil Boc. "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu trimitem cât furaţi!", "Băsecu şi şleahta ta, diaspora nu te vrea!", "Udrea nu uita, ţara nu-i poşeta ta!", "A venit vaporu', ca să-l ia pe chioru'", "Jos dictatura!", "Solidaritate!", "Anticipate!" şi "Ieşi afară javră ordinară!".

Citeşte continuarea pe adevarul.es!

image
image
image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite