Şi-au ascuns prada în maşina poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut în localitatea Matamorosa unde o patrulă a Gardei Civile a fost chemată de către un localnic care a denunţat un accident: un autovehicul a lovit nişte maşini

Incidentul s-a petrecut în localitatea Matamorosa unde o patrulă a Gardei Civile a fost chemată de către un localnic care a denunţat un accident: un autovehicul a lovit nişte maşini parcate, iar vinovaţii au fugit de la faţa locului. În doar câteva ore, reprezentanţii legii au dat de urmele făptaşilor, V.M.P. şi M.P., cetăţeni de naţionalitate română.

Gardienii i-au localizat într-un sat din apropiere, unde românii se certau cu un spaniol căruia îi distruseseră cu maşina zidul casei. Pentru a evita un scandal mai mare, poliţia i-a invitat pe cei doi români să intre într-una din maşinile patrulei. Le-au fost verificate documentele şi au fost supuşi testului de alcoolemie. După ce spiritele s-au calmat şi suspecţii au coborât din maşina poliţiei, oamenii legii au descoperit că românii ascunseseră, pe bancheta din spate a maşinii un GPS. Ulterior, poliţia a constatat că românii care au provocat cele două accidente în aceeaşi noapte furaseră maşina în care circulau, precum şi diverse obiecte din ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite