Şi-a înscenat propria răpire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de cetăţeni români a fost reţinut în localitatea Oliva, din provincia Valencia, cei doi fiind acuzaţi de o presupusă extorsiune a unui cetăţean spaniol. Corpul Naţional de

Un cuplu de cetăţeni români a fost reţinut în localitatea Oliva, din provincia Valencia, cei doi fiind acuzaţi de o presupusă extorsiune a unui cetăţean spaniol.

Corpul Naţional de Poliţie din Alicante i-a reţinut pe cei doi ca urmare a unui denunţ făcut săptămâna trecută de un bărbat în vârstă de 60 de ani. Acesta se prezentase la poliţie convins că iubita sa, o româncă în vârstă de 20 de ani, fusese răpită. El a plătit suma cerută de presupuşii răpitori, 3.000 de euro, însă nu şi-a recăpătat partenera. Astfel, a semnalat cazul poliţiei.

Investigaţiile făcute au scos la iveală faptul că iubita spaniolului se afla în libertate, în localitatea Oliva, iar el fusese păcălit chiar de aceasta, împreună cu un alt complice român.

Reţinuţi de poliţie, cei doi au declarat că puseseră planul în aplicare pentru a face rost de bani. Cei doi cetăţeni români au fost puşi la dispoziţia Judecătoriei din Gandia.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite