O fotografie cu Roman Polanski şi soţia sa dezbrăcaţi, scoasă la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru fotografia în care regizorul apare alături de Sharon Tate, se cere o sumă cuprinsă între 8.000 şi 12.000 de euro.

O fotografie în care regizorul Roman Polanski şi fosta sa soţie, Sharon Tate, apar dezbrăcaţi a fost scoasă la licitaţie pe Internet, anunţă ”El Pais” care preia o ştire transmisă de agenţia Reuters. Imaginea este de fapt o copie realizată în 1988 de pe o fotografie făcută în anul 1969 de David Bailey. Ea a participat la o expoziţie fotografică în 1988, iar acum este scoasă la licitaţie pentru o sumă cuprinsă între 8.000 şi 12.000 de euro.

Dincolo de faptul că Roman Polanski şi Sharon Tate apar fotografiaţi dezbăcaţi, ineditul acestei imagini este că ea a fost realizat cu puţin timp înainte ca soţia regizorului să fie ucisă. Sharon Tate a fost omorâtă, alături alte patru persoane, de către membrii grupului ”La Familia”, condus de ucigaşul Charles Manson.

Roman Polanski, acum în vâstă de 76 de ani, se află în arestul unei puşcării din Elveţia sub acuzaţia de pedofilie pentru un caz petrecut în urmă cu 31 de ani. El este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani. Regizorul a fugit din Statele Unite ale Americii pentru a scăpa de condamnare, iar la 26 septembrie 2009 a fost arestat în Elveţia în baza unui mandat emis de autorităţile americane.

Vezi aici fotografia pentru care se cere 12.000 de dolari

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite