Sex în schimbul contractelor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri spaniol din Albacete (Comunitatea Valenciană) a fost arestat de poliţişti pentru că întocmea contracte de muncă femeilor imigrante, în schimbul întreţinerii de relaţii

Un om de afaceri spaniol din Albacete (Comunitatea Valenciană) a fost arestat de poliţişti pentru că întocmea contracte de muncă femeilor imigrante, în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale cu el. J.A.R.M (37 de ani), administrator al firmei "AG Ruiz CB" şi chiar preşedinte al Asociaţiei Imigranţi din Lume din Albacete, este anchetat pentru delicte împotriva drepturilor străinilor, împotriva libertăţii sexuale, înşelăciune şi fals.

În luna mai a acestui an, o imigrantă a depus o reclamaţie la poliţie, în care declara că omul de afaceri i-a promis că îi va întocmi un contract de muncă şi i-a cerut în schimb să întreţină relaţii sexuale cu el. Oamenii legii au identificat alte două străine care au afirmat că spaniolul le-a cerut bani pentru a le ajuta să obţină documentele necesare şederii lor în Spania.

Una dintre ele a declarat că omul de afaceri i-a propus să se mărite cu el, de convenienţă, în schimbul sumei 5.000 de euro .J.A.R.M. a prezentat la Ministerul Muncii şi Imigraţiei 47 de solicitări de permise de muncă pentru străini. Majoritatea au fost respinse de autorităţile spaniole, pentru că omul de afaceri are datorii către stat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite