Sevilla: 200 de români şi-au pus corturile la groapa de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din oraşul "El Gordillo", provincia Sevilla, au reclamat la poliţie că groapa de gunoi din zonă a fost populată de numeroase persoane care locuiesc atât în corturi, cât şi în

Localnicii din oraşul "El Gordillo", provincia Sevilla, au reclamat la poliţie că groapa de gunoi din zonă a fost populată de numeroase persoane care locuiesc atât în corturi, cât şi în case cu două sau trei camere. La faţa locului, forţele de ordine au constatat că este vorba de aproximativ 200 de persoane de naţionalitate română care folosesc instalaţiile de irigare ale unui câmp din apropiere pentru a se spăla.

Românii se hrănesc cu legume şi fructe de pe plantaţiile din zonă. "El Gordillo" a început să "prindă viaţă" în urmă cu opt luni, când primii români s-au instalat la groapa de gunoi. În ultimul timp, numărul acestora a depăşit 200 de persoane, întrecându-l astfel pe cel al localnicilor din "El Gordillo". Românii spun că şi-au instalat corturile în aşteptarea începerii campaniei agricole de recoltare a cartofilor.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite