Sevilla: Furau plumbul pescarilor şi-l vindeau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă din Sevilla a arestat un grup de români care fura în portul Porta Umbria, din Sevilla. Aceştia pătrundeau în ambarcaţiuni şi furau, în special, obiecte de plumb şi de fier,

Garda Civilă din Sevilla a arestat un grup de români care fura în portul Porta Umbria, din Sevilla. Aceştia pătrundeau în ambarcaţiuni şi furau, în special, obiecte de plumb şi de fier, pe care ulterior le vindeau. Banda era formată din patru cetăţeni, doi bărbaţi şi două femei, de naţionalitate română, cu domiciliul în localitatea Alcala del Rio, Sevilla.

Conform datelor oferite de poliţie, cei patru români au sustras material în valoare de aproximativ 9.000 de euro. Prima lovitură au dat-o în data de 22 iulie când au furat plumb şi au distrus o plasă specială utilizată la pescuitul de calamari.

Paguba se ridică la aproximativ 3.000 de euro. În data de 4 august, grupul a acţionat din nou. De data aceasta, după cum informează surse din cadrul poliţiei au furat ţevile de plumb folosite pentru contragreutate în pescuitul oceanic. Acestea cântăreau aproximativ 2.300 de kilograme.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite