Segovia: Doi români, reţinuţi pentru furt şi înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă din Segovia a reţinut, săptămâna trecută, doi români domiciliaţi în localiatea Avila, sub acuzaţia de furt şi înşelăciune în diverse puncte comerciale din zonă. Cei doi,

Garda Civilă din Segovia a reţinut, săptămâna trecută, doi români domiciliaţi în localiatea Avila, sub acuzaţia de furt şi înşelăciune în diverse puncte comerciale din zonă. Cei doi, S. M. (45 ani) şi D. M. (42 de ani) fuseseră daţi în urmărire de organele de poliţie în urma reclamaţiilor persoanelor păgubite.

În Torrecaballeros, românii, însoţiţi de două femei şi un minor, au încercat să păcălească un vânzător, iar în Pedraza au furat o sumă mică de bani şi o fântână artizanală din cositor, în valore la 450 de euro.
Garda Civilă a dat în urmărire maşina cu care se deplasau – un Ford Mondeo de culoare gri metalizat – şi i-a reţinut la intrarea în localitatea Cantalejo.
După efectuarea percheziţiei, asupra lor a fost găsită fântâna de cositor şi suma de 800 de euro. Românii nu se aflau la prima abatere, ei având nenumărate antecedente penale pentru înşelăciune, furt şi intimidare. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite