Şase români au băgat în spital doi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase români au băgat în spital doi poliţişti spanioli, după o altercaţie ce a avut loc într-un apartament de pe Plaja De Las Americas din Arona, Tenerife. Duminică seara, mai

Şase români au băgat în spital doi poliţişti spanioli, după o altercaţie ce a avut loc într-un apartament de pe Plaja De Las Americas din Arona, Tenerife.

Duminică seara, mai multe persoane au anunţat Poliţia Locală că nu pot dormi din cauza zgomotului şi a muzicii dintr-o locuinţă de pe plajă. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au cerut celor şase români, care închiriaseră apartamentul, să respecte liniştea publică.

Românii i-au luat la bătaie pe poliţişti, lovindu-i cu pumnii şi cu picioarele. Unul dintre agenţi a rămas inconştient, iar celălalt a reuşit să fugă şi să ceară ajutor colegilor. Două echipaje ale Poliţiei Locale şi al Corpului Naţional de Poliţie au mers la adresa indicată şi i-au arestat pe cei şase români. Pentru că scandalagii au continuat să îi lovească, oamenii legii i-au imobilizat şi le-au pus cătuşele.

Cei doi poliţişti răniţi au fost transportaţi, în stare gravă, la spitalul Costa Adeje. Medicii au declarat că pacienţii se află în afara oricărui pericol. Cei şase români sunt deţinuţi la comisariatul din zona de sud a insulei, şi vor fi puşi la dispoziţia judecătorilor în cursul zilei de azi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite