S-a stabilit viitorul sediu al Consulatului din Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 9 noiembrie, a fost stabilită la Castellon locaţia viitorului sediu al Consulatului din provincie. La eveniment au fost prezenţi ambasadorul României în Spania, Maria Ligor, consulul

Vineri, 9 noiembrie, a fost stabilită la Castellon locaţia viitorului sediu al Consulatului din provincie. La eveniment au fost prezenţi ambasadorul României în Spania, Maria Ligor, consulul Florin Angelo Florian, reprezentând Consulatul Român din Barcelona şi preşedinţi ai asociaţiilor de români din provincie.

Consulatul de la Castellon va avea sediul pe Strada Larra, nr.2 şi are o suprafaţă de 235 de metri pătraţi, fiind un fost spaţiu al unei bănci din localitate.

"Desemnarea unui spaţiu pentru viitorul consulat nu a depins de noi, iar întârzierea se datorează faptului că acesta trebuia să îndeplinească numeroasele condiţii prevăzute de lege", a declarat Florin Angelo Florian.

În mare parte, acesta are deja în dotare mobilierul necesar pentru un consulat, urmează doar să fie desemnaţi cei şase membri consulari. Atât ambasadorul Maria Ligor cât şi consulul Florin Angelo Florian speră ca activitatea Consulatului de la Castellon să înceapă spre sfârşitul acestui an, sau cel mai târziu în luna ianuarie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite