Românul dispărut duminică, găsit mort la cinci kilometri distanţă de locul în care i-a fost găsită maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Marian Cioraşcu avea 29 de ani Foto: pagina sa personală de Facebook
Ion Marian Cioraşcu avea 29 de ani Foto: pagina sa personală de Facebook

Ion Marian Cioraşcu (29 de ani) a devenit, astfel, a cincea victimă a inundaţiilor şi ploilor puternice din Onda (Castellon) din ultimele trei zile.

Garda Civilă a găsit trupul lipsit de viaţă al românului de 29 de ani dispărut duminică, după ce maşina sa a fost găsită distrusă, după ce a fost aruncată de şuvoaie într-o râpă din Onda (Castellon). Acesta, pe nume Ion Marian Cioraşcu, este a cincea victimă a inundaţiilor catastrofale din localitatea castelloneză din ultimele zile, după ce, duminică, o familie de patru membri a murit după ce maşina în care se afla, a fost luată de viitură, scrie El Pais.

Cadavrul tânărului, căutat ieri toată ziua şi în această dimineaţă, a fost găsit azi, în jurul orei 10.00, ora Spaniei, la cinci kilometri distanţă de locul în care maşina i-a fost aruncată de ape, aproape de localitatea Villareal.

Bărbatul a fost găsit datorită elicopterului utilizat astăzi în căutări pentru prima oară, iar pilotul acestuia a putut ateriza în parcarea unei fabrici de ceramică din apropiere, pentru a verifica identitatea acestuia.

Citeşte continuarea pe adevarul.es!

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite