Românii au invadat standurile cu produse naţionale de la ”Integra 2009”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imigranţii din Madrid s-au prezentat în număr mare la a doua ediţie a Târgului de Produse şi Servicii pentru Imigranţi ”Integra 2009”, ce a avut loc anul acesta în Pavilionul 4 din cadrul

Imigranţii din Madrid s-au prezentat în număr mare la a doua ediţie a Târgului de Produse şi Servicii pentru Imigranţi ”Integra 2009”, ce a avut loc anul acesta în Pavilionul 4 din cadrul Feria de Madrid.

România a fost şi ea prezentă la acest târg alături de Spania, Bolivia, Ecuador, Columbia, Brazilia, Argentina, Peru, Maroc sau Bulgaria.

Ambasada României a avut amenajat un stand în care angajaţii săi au oferit informaţii consulare şi despre piaţa muncii, precum şi detalii legate de activitatea şi proiectele Ambasadei.

Aproximativ 50 de români, au vizitat zilnic pavilionul Ambasadei. Unul dintre cele mai urmărite standuri a fost cel aparţinând Mercontrol Estudios de Distribución S.L.

De aici, conaţionalii noştri au putut cumpăra produse româneşti: cozonaci, dulceţuri, conserve, condimente, mălai, griş, vin sau bere.
 





Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite