Românii fumează mai mult decât spaniolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este concluzia unui studiu realizat de firma spaniolă "Nielsen", între imigranţii proveniţi din America Latină şi Europa de Est. Românii sunt singurii care fumează mai mult decât

Acesta este concluzia unui studiu realizat de firma spaniolă "Nielsen", între imigranţii proveniţi din America Latină şi Europa de Est. Românii sunt singurii care fumează mai mult decât spaniolii. 36,4% dintre românii din Spania sunt fumători, pe când spaniolii nu depăşesc 31%.

Unul dintre criteriiile pe care s-a bazat compania pentru a realiza studiul a fost vârsta pe care o au fumătorii. Astfel, cei care au între 20 şi 30 de ani reprezintă un procent de 29,5%, cei cu vârsta cuprinsă între 31 şi 40 de ani - 23,9% şi cei ce au între 41 şi 50 de ani ajung la un procent de 24,4%.

Dintre românii fumători rezidenţi în Spania, 73% declară că fumează ţigări normale, 22,9% le preferă pe cele light şi 1,4% fumează ţigări mentolate. Românii spun că, în medie, fumează 16-18 ţigări pe zi, pe când, latinoamericanii nu ajung la 10 ţigări zilnic.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite