Românii din Alcala de Henares, încurajaţi să meargă la medic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Hispano-Rumano din Alcala de Henares (Comunitatea Madrid) va organiza o campanie de informare a românilor din Alcala de Henares asupra sistemului de sănătate din Spania. "Conaţionalii

Centrul Hispano-Rumano din Alcala de Henares (Comunitatea Madrid) va organiza o campanie de informare a românilor din Alcala de Henares asupra sistemului de sănătate din Spania. "Conaţionalii noştri merg foarte rar la medic. Tocmai de aceea considerăm că este necesar să informăm românii asupra modului în care pot avea acces la serviciile sanitare", a declarat Irina Ungureanu, responsabila Centrului Hispano-Rumano.

Un grup de asistente de la spitalul din localitate se va întâlni cu românii din Alcala de Henares, în data de 12 iunie, la sediul centrului. Personalul medical va oferi comunităţii româneşti informaţii referitoare la modul în care îşi pot efectua analize, ecografii, radiografii şi mamografii, precum şi la pericolul pe care îl implică boli precum cancerul, SIDA şi afecţiunile cardio-vasculare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite