România participă cu un stand la Expo Zaragoza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia Internaţională din Zaragoza şi-a deschis azi porţile. Pentru prima data, a fost construită o expoziţie dedicată apei şi dezvoltării durabile, la inaugurare fiind prezente

Expoziţia Internaţională din Zaragoza şi-a deschis azi porţile. Pentru prima data, a fost construită o expoziţie dedicată apei şi dezvoltării durabile, la inaugurare fiind prezente aproximativ 5.000 de persoane. La ceremonie au participat reprezentanţi ai Casei Regale şi ai guvernului spaniol.

La ExpoZaragoza participă 105 ţări, printre care şi România, cu numeroase standuri ale unor firme de prestigiu din ţară. Începând cu data de 14 iunie, expoziţia îşi va deschide porţile şi pentru public. Intrarea costă între 16 şi 80 de euro.

Expoziţia se întinde pe 25 de hectare, iar cele mai impresionante "sculpturi în apă" sunt turnul de apă, creat de o firmă din Maroc, şi pavilioanele din Aragon şi Spania. Investiţia pentru construirea acestei expoziţii se ridică la aproximativ 1.550 de milioane de euro, iar de-a lungul celor trei luni, cât va fi deschisă publicului, se vor organiza 5.000 de spectacole de dans, teatru şi muzică.

În apele care "vor curge" în expoziţie au fost aduse peste 5.000 de exemplare de peşti, din 300 de specii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite