România pe locul trei la Expo - Zaragoza 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-un sondaj de popularitate, efectuat de către conducera Expoziţiei Internaţionale "Apă pentru viaţă" din Zaragoza, rezultă că pavilionul României este pe locul trei din punct de

Dintr-un sondaj de popularitate, efectuat de către conducera Expoziţiei Internaţionale "Apă pentru viaţă" din Zaragoza, rezultă că pavilionul României este pe locul trei din punct de vedere al numărului de vizitatori.

Comisarul european, Attila Demeter, a declarat reporterului Adevărul: "După Japonia şi Germania, pavilionul României ocupă locul al treilea, cu un număr de aproximativ 11.000 de vizitatori zilnic. În zilele de sărbătoare sau duminica s-a ajuns chiar şi la 19.000 de vizitatori."

Chiar dacă pavilionul României şi-a deschis porţile mai târziu decât celelalte ţări, sondajul efectuat de comisia Expo Zara 2008 evidenţiază faptul că s-au primit aproximativ 700.000 de vizitatori de la inaugurare. Dintre aceştia, aproximativ 600.000 au fost spanioli, 50.000 de români, iar alţi 50.000 de alte naţionalităti.

"Numărul imigranţilor români în Spania este foarte mare, dar puţini spanioli ştiu că avem o frumoasă deltă", încheie Demeter.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite