Român implicat într-o tentativă de omucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a fost reţinut în Almeria de poliţia spaniolă sub acuzaţia de tentativă de omucidere. Mihai D.A., de 20 de ani, a fost implicat "indirect" într-un conflict, care a avut loc între

Un român a fost reţinut în Almeria de poliţia spaniolă sub acuzaţia de tentativă de omucidere. Mihai D.A., de 20 de ani, a fost implicat "indirect" într-un conflict, care a avut loc între un peruan, Rolando R.M.P (de 23 de ani) şi un columbian, Yovany H.P (de 36 de ani).

Aceştia din urmă se întâlniseră în casa peruanului cu scopul de a perfecta un act de vânzare-cumpărare a unui autovehicul. Yovany, cumpărătorul, dorea să achite maşina cu câteva sute de grame de cocaină, însă vânzătorul nu a acceptat trocul. Columbianul l-a ameninţat cu pistolul, acest lucru enervându-l pe peruan, care l-a înjunghiat de cinci ori cu un cuţit de bucătărie.

Cei doi erau aşteptaţi afară de Mihai, care i-a transportat la Centrul de Sănătate de la Cruz de Caravaca. Însă românul şi peruanul l-au abandonat pe Yovany, nu înainte de a-i sustrage telefonul mobil şi toate documentele. La puţin timp, poliţiştii au descins în apartamentul unde se petrecuseră evenimentele şi au descoperit cuţitul, pistolul, 149 de grame de praf de cocaină şi alte 5,28 grame cocaină.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite