Rockerii australieni de la AC/DC au fãcut furori în Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul concertului din Madrid, la care au participat peste 18.000 de persoane, grupul australian AC/DC a descãrcat o adevărată furtunã de rock and roll asupra fanilor săi.

Trupa australianã AC/DC a susţinut un concert de peste douã ore la Palatul Sporturilor din Madrid,  în care coregrafia şi efectele speciale au fost spectaculoase şi au încântat publicul: coarne, clopote, trenuri, flãcãri şi femei dansând lasciv.

La începutul reprezentaţiei, solistul Brian Johnson (61 de ani) a promis celor prezenţi că vor avea parte de rock pânã la extenuare şi s-a ţinut de cuvânt. Cu Angus şi Brian în prima linie de foc, cu Malcolm Young (a doua chitarã), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie) în plin avânt, grupul a cântat melodiile care l-au fãcut celebru în toatã lumea.

Dacă cei mai tineri au asistat la o adevărată „lecţie de rock”, cei care ştiau la ce au venit au primit exact ceea ce aşteptau: două ore de muzică rock, interpretată în stilul caracteristic de componenţii trupei, cu o energie ieşită din comun. Show-ul a fost perfect sincronizat în cele mai mici detalii, iar membrii AD/DC au obţinut efectul scontat.

La sfârşitul concertului, publicul a mai cerut încã o piesã. Şi au avut ceea ce şi-au dorit: „Highway To Hell”. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite