Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Tot mai mulţi imigranţi apelează la chirurgia estetică pentru a părea mai europeni", informează postul de televiziune spaniol, Antena 3. Conform informaţiilor obţinute de căte

"Tot mai mulţi imigranţi apelează la chirurgia estetică pentru a părea mai europeni", informează postul de televiziune spaniol, Antena 3. Conform informaţiilor obţinute de căte reporteri, clinicile de chirurgie plastică sunt frecventate de mulţi imigranţi, atât asiatici cât şi din America de Sud. Aceştia apelează la operaţii estetice cu scopul de a-şi retuşa părţi ale feţei pentru a părea mai europeni. Medicii intervievaţi spun că persoanele din America Latină îşi indreaptă nasul, în timp ce chinezii solicită retuşarea ochilor. Aceste operaţii pot costa clientul până la 5.000 de euro.

"Capitala a înregistrat un record de alcoolemie: 1,14 miligrame pe litru de aer", scrie "El decano de Guadalajar". Este vorba despre un conducător auto, de naţionalitate română, care a fost surprins de către poliţia de trafic din Guadalajara circulând fără carnet de şofer şi cu o acoolemie de 1,14 miligrame pe litrul de aer expirat. Conform datelor oferite presei spaniole de către forţele de ordine, acesta reprezintă un eveniment fără precedent în zonă, adică niciodată nu a fost suprins nimeni la volanul unui autoturism cu o alcoolemie aşa de mare.

"Doi giganţi din lumea auto negociază o alianţă pentru a putea înfrunta criza din sectorul auto", titrează revista "Profesional". Astfel, General Motors şi Ford, doi giganţi din lumea auto încearcă să lase deoparte rivalitatea dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a putea face faţă crizei din domeniul. Articolul aminteşte că GM a folosit ingineri români pentru a dezvolta şi crea modelele Logan.

"Mai mult de 100.000 de imigranţi şi-au găsit un loc de muncă în ultimul an", informează ziarul "Las Provincias", în pagina de actualitate locală. Astfel, conform datelor oferite de către publicaţia spaniolă, cei mai mulţi imigranţi care s-au înregistrat în ultimul an ca muncitori pe cont propriu în comunitatea Valenciană sunt de naţionalitate română.

"Autostrada şi şoselele înregistrează 25 de morţi în trafic până în data de 4 august, cu trei mai mulţi decât anul trecut", informează "Diario de Burgos". Luna iulie a reprezentat pentru provincia Burgos cea mai catastofică din anul 2008, înregistrându-se nouă morţi în accidente auto. Dintre aceştia, două persoane sunt de naţionalitate romănă.

"Un poliţist care se afla în timpul liber, arestează doi hoţi la ieşirea dintr-un magazin", scrie "Europa Press". Cei doi infractori erau de naţionalitate română şi încercau să fure zece parfumuri pe care le împachetaseră în hârtie de aluminiu.

"Italia scoate 3.000 de soldaţi pe stradă", informează publicaţia "Dminorias". Un articol în care se vorbeşte despre trupele care au fost scoase ieri pe străzile oraşului Milan care amintea astfel de vechiul Sarajevo. După cum informează publicaţia, acestea vor patrula pe străzile din Milan timp de trei luni, pentru a ajuta la expulzarea strainilor care locuiesc ilegal pe teritoriul Italiei.

"Rămâne în libertate un părinte care îşi lăsase 20 de minute copilul închis într-o furgonetă", titrează în pagina de evenimente ziarul "Las Provincias". Doi români şi-au lăsat fiul de doar patru ani timp 20 de minute singur într-o furgonetă, în timp ce ei împărţeu pliante publicitare. Arestat, tatăl copilului a declarat că l-a lăsat singur, deoarece trebuia să muncească.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite