Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sindicatele prevăd o dificilă campanie de recoltare a fructelor", scrie "Diario de Aragon". Conform datelor oferite de către sindicatele din Aragon cu toate că în acest an recolta a fost

"Sindicatele prevăd o dificilă campanie de recoltare a fructelor", scrie "Diario de Aragon". Conform datelor oferite de către sindicatele din Aragon cu toate că în acest an recolta a fost compromisă datorită ploilor, s-au încheiat multe contracte pentru a aduce forţă de muncă din România.

"Doi români scoteau tineri din orfelinat şi îi puneau să cerşească", informează "El Mundo". O femeie şi un bărbat din La Palma, Canarias, ambii de naţionalitate romană, au scos doi tineri dintr-un orfelinat din România şi i-au adus în Spania pentru a-i pune să cerşească pentru ei. Unul dintre copii a denunţat la Ambasada română faptele, cei doi romani fiind arestaţi.

"Arestaţi pentru că au aruncat cu o sticlă către un poliţist", scrie cotidianul "Ideal". Astfel, în Almeria, în cursul nopţii trecute, doi români, aflaţi în stare de ebrietate, făceau baie într-o fântână arteziană. La apariţia politiştilor, aceştia au aruncat cu sticle către oamenii legii, încercând să se opună arestării.

"Încep să vină muncitorii sezonieri din străinătate", anunţă ziarul "La Verdad". Campania pentru culesul strugurilor va începe pe data de 20 august, iar primii români care vor munci în această toamnă în zonă au început să vină din România.

"Festivalul internaţional de folclor a reunit dansatori din 150 de ţări", informează "El Correo". În localitatea Costa, din Vizkaya, Tara Bascilo, a avut loc sâmbătă festivalul internaţional de folclor la care a participat şi Ansamblul Folcloric Nuntaşii Bihorului.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite