Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Poliţia evacuează două aşezări ilegale de români din Chinales şi Albayda", scrie "El Dia de Cordoba". Aproximativ 50 de români au fost evacuaţi în Cordoba din două aşezări

"Poliţia evacuează două aşezări ilegale de români din Chinales şi Albayda", scrie "El Dia de Cordoba". Aproximativ 50 de români au fost evacuaţi în Cordoba din două aşezări improvizate în cartierele Chinales şi Albayda. Expulzaţii refuză să locuiască în apartamentele oferite de către Serviciil Sociale din localitate.

"Doi falsificatori de carduri bancare scapă de cinci ani de puşcărie în schimbul expulzării din Spania", titrează ziarul "Levante". Cei doi au profitat de o breşă legală şi au schimbat cei cinci ani de închisoare pe o pedeapsă de expulzare din Spania.

"Arestaţi! Şapte români au fost acuzaţi de furtul de material dintr-o staţie electrică din Oroso", informează "Norte de Castilla". Garda Civilă i-a surprins în flagrant, paguba produsă de români ridicându-se la o valoare de 18.000 de euro.

"Scade cu 0,57% numărul străinilor cu permis de muncă", publică "La Opinion". Conform datelor oferite de către publicaţia spaniolă, scăderea s-a produs în rândul persoanelor din America de Sud, românii fiind populaţia care a crescut cel mai mult ca număr în ultimele luni.

"Spaniolii sunt printre europenii cei mai puţin informaţi în legătură cu schimbul climatic", scrie "El Pais". Astfel, alături de români şi bulgari, potrivit Eurobarometrului publicat astăzi, spaniolii sunt printre persoanele cele mai puţin informate în legătură cu schimbul climatic.

"12 persoane au fost arestate într-un aşezământ ilegal, fiind suspecţi de furtul a două tone de cablu de cupru", informează "La Vanguardia". În Granada, 12 cetăţeni de naţionalitate română au fost arestaţi de către poliţia locală pentru furtul a două tone de cablu de cupru. La apariţia poliţiei, românii, cu vârste cuprinse între 22 şi 40 de ani, au încercat să fugă.

"Trei arestaţi pentru furt", titrează ziarul "Hoy". Trei indivizi de naţionalitate română au fost arestaţi de poliţia spaniolă deoarece încercau să fure dintr-un bar din localitatea Retamal de Llerena, Andaluzia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite