Renault Spania propune salarii româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatele spaniole protestează faţă de măsurile pe care vrea să le ia directorul general Renault Spania, Jean Pierre Laurent (foto).

Liderii sindicatului UGT acuză patronii companiei Renault că încearcă să le ceară muncitorilor de la fabricile din Spania să lucreze „precum turcii, să aibă salarii ca românii şi să se accepte restructurări de tip francez“.

Raport românesc, deranjant pentru ministru

Într-un interviu la Radio Onda Cero, ministrul de Interne spaniol, Alfredo Perez Rubalcaba, a fost deranjat de raportul Direcţiei Generale române de Combatere a Crimei organizate, publicat de cotidianul „ABC”.

Rubalcaba consideră “dur” acest raport care relevă că „35% din reţelele mafiote româneşti acţionează în Spania“.

La masa negocierilor

La 16 iunie au avut loc primele tratative dintre clubul almerian şi fotbalistul Costel Gâlcă, a cărui venire ca antrenor este dorită de spanioli.

Internaţionalul român nu are cerinţe financiare exorbitante, dar doreşte să-şi aleagă singur secundul, acesta fiind singurul subiect în privinţa căruia un s-a stabilit încă o înţelegere.

BARCELONA
Cheltuieli lunare de 518 euro la piaţă

Marţi a fost prezentat primul studiu al impactului economic direct al cumpărătorilor din pieţele barceloneze. În medie, un client cumpără din piaţă, pentru familia sa, de aproximativ 17,2 euro pe zi.

La sfârşitul lunii, cumpărăturile din piaţă ale unui locuitor al Barcelonei se ridică la suma de 518 euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite