Reduceri de până la 90% la haine şi accesorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrele comerciale din Spania sunt pline cu afişe care anunţă reduceri impresionante, de până la 90%. Aceasta este perioada preferată de românce pentru a-şi înnoi garderoba. În Spania,

Centrele comerciale din Spania sunt pline cu afişe care anunţă reduceri impresionante, de până la 90%. Aceasta este perioada preferată de românce pentru a-şi înnoi garderoba. În Spania, în timpul reducerilor, se cheltuiesc, în medie, între 120 şi 145 de euro pe cap de locuitor.

În general, cumpărătorii aşteaptă a doua perioadă de reduceri, în luna februarie. Un palton marca Zara costă 19,90 euro, preţul iniţial fiind de 69,90 euro. Bluzele au ajuns la 5,95 euro, în timp ce în decembrie costau 29 de euro. O pereche de cizme are un preţ mediu de 15 euro, iar pantofii - 10 euro.

Luiza Boroş (20 de ani), din Castellon, vânzătoare la magazinul H&M, spune că "hainele preferate de românce sunt bluzele şi pantalonii satinaţi". Mădălina Geacăr (22 de ani), vânzătoare la Tommy Hilfiger, a observat că româncele nu au gusturi mult diferite de cele ale femeilor din Spania: "Clientele se orientează spre produsele pe care le promovează revistele şi programele tv de modă". (Laura Chiva, Castellon)

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite