Reduceri pentru achiziţionarea de electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 1 septembrie, un număr de 120.000 de familii din Comunitatea Madrid pot beneficia de Planul de Înnoire a Electrocasnicelor. În urma unui acord semnat ieri între

Începând cu data de 1 septembrie, un număr de 120.000 de familii din Comunitatea Madrid pot beneficia de Planul de Înnoire a Electrocasnicelor.

În urma unui acord semnat ieri între Ministerul Economiei, Comerţului şi Consumului, asociaţiile de comercianţi de electrocasnice şi asociaţiile firmelor de distribuţie, orice familie din Madrid care cumpără aparatură electrocasnică poate beneficia de reduceri de până la 130 de euro.

Reducerile se fac în funcţie de clasa aparaturii. Pentru aparatura de clasa A, preţul scade cu 60 de euro, pentru cele de clasă A+ cu 100 de euro, iar pentru cele de clasă A++, cu 130 de euro.

Fondurile alocate sunt de 10 milioane de euro. Se estimează ca în următorii trei ani de acest proiect să beneficieze peste 300.000 de familii.

Majoritatea centrelor comerciale cu distribuţie a electrocasnicelor au aderat la acest plan. Prin introducerea lui se încearcă reducerea consumului de energie şi implicit evitarea emiterii de dioxid de carbon.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite