Record spaniol: nouă amenzi în opt minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gardian public a bătut recordul de rapiditate la dat amenzi. Astfel, în doar opt minute, el a reuşit să amendeze de nouă ori aceeaşi persoană, trecând în procesul verbal două adrese

Un gardian public a bătut recordul de rapiditate la dat amenzi. Astfel, în doar opt minute, el a reuşit să amendeze de nouă ori aceeaşi persoană, trecând în procesul verbal două adrese diferite ale locurilor unde s-au constatat infracţiunile.

Persoana afectată, un tânăr din Barcelona, a denunţat cazul, deoarece consideră că a fost amendat pe nedrept, el având toate actele autovehiculului în ordine. Astfel, conform proceselor verbale pe care le-a primit ulterior prin poştă, el este acuzat pentru conducere fără carnet, lipsa căştii de protecţie obligatorii, a asigurării auto, a verificării tehnice, conducere imprudentă, aruncarea de hârtii pe stradă, injurii la adresa oamenilor de ordine, etc., toate amenzile fiind aplicate într-un interval de 8 minute.

Conform datelor scrise în procesul verbal, amenzile au fost aplicate conducătorului care circula pe două străzi diferite ale oraşului, la aceeaşi oră. Cea mai surprinzătoare dintre amenzile primite este ultima, care i-a fost aplicată pentru "că s-a aşezat incorect pe o bancă în parc".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite