Prostituatele românce din Coslada îşi povestesc drama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prostituatele românce care au denunţat mafia din Coslada vor fi chemate pentru a doua oară de către anchetatori pentru a participa la procedura de identificare a poliţiştilor corupţi şi a

Prostituatele românce care au denunţat mafia din Coslada vor fi chemate pentru a doua oară de către anchetatori pentru a participa la procedura de identificare a poliţiştilor corupţi şi a proxeneţilor români. Imediat după ce ele au depus reclamaţiile, Poliţia Naţională a dispus înregistrarea convorbirilor telefonice între fete şi proxeneţi. Acestea vor fi folosite ca probe în proces.

Cele şase românce sunt martori protejaţi în anchetă şi au dat declaraţii atât împotriva poliţiştilor spanioli, cât şi a românilor Francis şi Cătălin, din Brăila, cei care le exploatau.

Dintr-o convorbire telefonică reiese că Francisc a obligat una dintre fete să se prostitueze, în ciuda ameninţărilor cu moartea primite de la unii clienţi şi că prostituatele trebuiau să rămână în poligonul industrial până când reuşeau să obţină cel puţin o sută de euro de fiecare. Într-o altă conversaţie avută prin telefon, Francisc povesteşte cu lux de amănunte unui prieten cum îşi maltrata victimele. "I-am spus ".

Obligate să se prostitueze cu orice preţ

Una dintre fete a povestit poliţiştilor că a rămas însărcinată, iar Cătălin a obligat-o să se prostitueze până în luna a şaptea de sarcină. Apoi, a trimis-o să nască în România. O altă tânără a declarat că unul dintre poliţiştii din Coslada a obligat-o să aibă relaţii sexuale cu mai multe persoane în acelaşi timp.

"După aceasta, i-am spus lui Francisc că mă simt foarte rău, dar mi-a spus că dacă nu mă supun, va face rău familiei mele. În aceeaşi zi, un client m-a ameninţat cu cuţitul şi la sfârşit mi-a dat doar 5 euro.

După tot ce mi se întâmplase în ziua aceea, Francisc m-a obligat să rămân în continuare în poligon", a declarat poliţiştilor una dintre prostituate. Toate fetele au povestit că românii le obligau să ofere servicii sexuale gratis poliţiştilor din Coslada şi prietenilor acestora.

Şi-a scot "cumnata" la produs

Cea mai tristă poveste este cea a iubitei lui Ionuţ, fratele lui Francisc. Tănără a declarat că l-a cunoscut pe Ionuţ în România. La scurt timp, fata s-a mutat în casa iubitului său, împreună cu părinţii acestuia. "Mama lui m-a obligat să mă prostituez. Nu găseam de lucru, locuiam cu ei şi mă simţeam vinovată că nu aduc bani în casă", spune aceasta. Tânăra, pe atunci minoră, se prostitua în România, iar mama iubitului său îi lua toţi banii.

În urmă cu doi ani, părinţii lui Ionuţ au obligat-o să plece în Spania, pentru a lucra în "clubul lui Francisc". Odată ajunsă în Spania, "cumnatul" i-a spus că trebuie să îi plătească 350 de euro pe lună pentru a putea oferi servicii sexuale într-un club, care de fapt era proprietatea unei prostituate din Coslada.

Tânăra a refuzat să plătească şi a fost trimisă în poligonul din Vicalvaro, unde era supravegheată de o "colegă". Fata îi dădea toţi banii iubitului său, care îi împărţea frăţeşte cu Francisc.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite