„Prostituatele nu sunt femei rele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia pentru drepturile omului din Andaluzia luptă pentru drepturile prostituatelor, pentru ca acestea să aibă dreptul de a cotiza la asigurarea socială, ca oricare alt muncitor din

Asociaţia pentru drepturile omului din Andaluzia luptă pentru drepturile prostituatelor, pentru ca acestea să aibă dreptul de a cotiza la asigurarea socială, ca oricare alt muncitor din Spania.

Reprezentanţii asociaţiei încearcă să spulbere mitul prin care prostituatele sunt considerate „femei rele”, spunând că în „fiecare prostituată se ascunde o femeie cu multă demnitate”.

În conferiţa de presă organizată de asociaţie, s-au prezentat ultimele date legate de numărul prostituatelor şi ţărilor lor de provenienţă. Cele mai multe prostituate sunt de naţionalitate nigeriană, urmate de românce.
 
Pe de altă parte, o altă acţiune de protejare a femeilor care practică prostituţia a fost organizată şi de primăria din localitatea Castellon.

În oraş au fost afişate panouri publicitare cu mesaje de genul „banii tăi pot face mult rău”, adresate clienţilor prostituatelor.

Astfel, pentru a eradica prostituţia, primăria încearcă să convingă bărbaţii să nu mai apeleze la serviciile unei prostituate, căci dacă nu exista clientul nu există nici „marfa” de vânzare.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite