Primarul din Slatina a vizitat Coslada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a Primăriei din Slatina, condusă de primarul Bogdan Vâlcov, a efectuat o vizită în oraşul madrilean Coslada. În localitate trăiesc aproximativ 17.000 de români, majoritatea

O delegaţie a Primăriei din Slatina, condusă de primarul Bogdan Vâlcov, a efectuat o vizită în oraşul madrilean Coslada. În localitate trăiesc aproximativ 17.000 de români, majoritatea originari din judeţul Olt. Bogdan Vâlcov s-a întîlnit cu primarul din Coslada, Angel Viveros, cu care a purtat discuţii referitoare la comunitatea românească de aici.

Angel Viveros a menţionat relaţiile excelente pe care le are administraţia locală cu Ambasada şi Consulatul României la Madrid. Primarul a făcut referire şi la Acordul de Colaborare, recent semnat între primăria din Coslada şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Familiei din România, cu scopul de a eradica violenţa în familie la români.

Primarul oraşului Slatina s-a arătat mulţumit de acţiunile realizate de autorităţile din Coslada pentru integrarea românilor şi l-a invitat pe omologul său spaniol în Slatina.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite