Primarul din Algemesi a prins personal un hoţ de buzunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii din localitatea Algemesi (Comunitatea Valenciană) trebuie să se gândească de două ori înainte de a comite o infracţiune. Asta pentru că primarul Vicent Ramon Garcia colaborează

Infractorii din localitatea Algemesi (Comunitatea Valenciană) trebuie să se gândească de două ori înainte de a comite o infracţiune. Asta pentru că primarul Vicent Ramon Garcia colaborează perfect cu poliţia din localitate.

Zilele trecute, el a reuşit să reţină un hoţ de buzunare, după ce l-a alergat şi l-a imobilizat la pământ. Primarul ieşea de la serviciu, când i-a auzit pe un bărbat şi o femeie strigând că le-a fost furat portofelul.

Edilul l-a localizat pe infractor, a alergat după el şi l-a reţinut până când organele de poliţie s-au prezentat la faţa locului. ”Femeia mi-a mulţumit, dar eu cred că am făcut ceva ce trebuie să facă orice persoană care se vede pusă într-o astfel de situaţie”, a spus primarul.
 
Garcia s-a arătat îngrijorat de numărul mare de infracţiuni comise în weekend-ul trecut pe teritoriul localităţii Algemesi. Peste 20 de persoane au fost arestate sub acuzaţia de furt, marea majoritate fiind de naţionalitate română.

Duminică dimineaţă, o bandă formată din şapte români cu domiciliul în Madrid, a operat două spargeri: una într-o tutungerie, iar cealaltă într-o patiserie.

Asupra infractorilor au fost găsiţi aproximativ 2.000 de euro şi zeci de cartuşe de ţigări. Câteva ore mai târziu, patru românce au fost reţinute pentru furtul a 400 de euro sustraşi dintr-o casă de marcaj al unui magazin.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite