Pretul unei discutii pentru un scaun: opt luni de închisoare pentru un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecatoria din Logroño l-a condamnat pe un român la opt luni de închisoare pentru ca a opus rezistenta politiei într-un incident petrecut în urma cu doi ani.   La data de 8 ianuarie 2006,

Judecatoria din Logroño l-a condamnat pe un român la opt luni de închisoare pentru ca a opus rezistenta politiei într-un incident petrecut în urma cu doi ani.
 
La data de 8 ianuarie 2006, tânarul O.C.B., împreuna cu alti doi compatrioti, M.V.D. si V.C.O., participase la o bataie într-un local din Logroño.
 
Cei trei s-au certat cu doua femei pentru ocuparea unui scaun al barului ”Abraxas”. În urma discutiilor, ei le-au lovit pe femei, aplicându-i uneia o lovitura în cap si celeilalte în nas. Imediat, a izbucnit un scandal între români si ceilalti clienti ai barului.
 
Ajunsa la fata locului, o brigada de politie l-a surprins pe O.C.B. în momentul în care urmarea un adversar cu o toporisca în mâna. Politistii au depus eforturi pentru a-l retine, iar în momentul în care au reusit sa îl introduca în masina, acesta a lovit puternic usa autovehiculului, scotând-o din balamale.
 
În afara pedepsei cu opt luni de închisoare, românul a fost obligat la plata contravalorii reparatiei autovehiculului si – împreuna cu ceilalti doi români – va trebui sa achite 360 de euro amenda pentru scandalul iscat si 2.100 euro pentru daunele fizice provocate celor doua femei agresate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite