Pregătiri pentru Ziua Internaţională a Imigrantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spania se pregăteşte pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Imigrantului. Într-un stat în care străinii reprezintă 11% din populaţia totală, autorităţile spaniole şi asociaţiile de

Spania se pregăteşte pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Imigrantului. Într-un stat în care străinii reprezintă 11% din populaţia totală, autorităţile spaniole şi asociaţiile de imigranţi depun eforturi pentru organizarea unor activităţi cât mai diverse.

Acestea au drept scop evidenţierea rolului, importanţei şi beneficiilor pe care le implică prezenţa populaţiei imigrante în Spania.
 
În Valencia, activităţile festive vor avea loc pe 18 decembrie, dată stabilită în consiliul ONU, în anul 2000, pentru sărbătorirea imigrantului la nivel mondial.
 
Fundaţia Ceimigra şi Fiesta FM  vor organiza, în Valencia, un ”atelier de lucru”, deschis publicului larg, în care vor fi prezentate elementele de bază ale Legii străinilor şi vor fi oferite răspunsuri la întrebările participanţilor.

De asemenea, va fi organizată o expoziţie având drept tema imigraţia şi, timp de două ore, prin intermediul unei emisiuni a postului radio Fiesta FM, mediatoarea interculturală, Ana Gonzalez Fernandez, va intervieva personalităţi politice, reprezentanţi ai asociaţiilor de imigranţi, experţi în imigraţie şi diverse personalităţi publice.

În Barcelona, activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Imigrantului vor fi organizate la 14 decembrie, iar organizatorii şi vizitatorii vor sărbători împreună această zi la Moll de la Fusta, în Barcelona.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite