Poveste de criză: Patru şomeri îşi vând „viaţa de mizerie” televiziunilor spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poveste de criză: Patru şomeri îşi vând „viaţa de mizerie” televiziunilor spaniole
Poveste de criză: Patru şomeri îşi vând „viaţa de mizerie” televiziunilor spaniole

Criza economică naşte şi poveşti de succes. Patru tineri spanioli, care recent au terminat liceul şi, din lipsă de locuri de muncă, nu făceau altceva decât să îngroaşe rândurile şomerilor, au pus pe roate o afecere de succes cu o investiţie de doar 40 de euro.

Pentru că oricum viaţa lor era „cam de rahat”, după cum povestesc chiar ei, s-au gândit că ar fi bine să nu ţină toată „fericirea” pentru ei, şi să o împărtăşească şi oamenilor din întreaga lume. Cum unul dintre ei avea acasă o cameră video şi ceva cunoştinţe de editare, s-au apucat să realizeze un documentar despre viaţa lor, pe care l-au postat pe internet. L-au intitulat „Malviviendo” – ( Viaţă de Mizerie), iar succesul de care s-a bucurat a fost enorm.

Cu multă imaginaţie şi investiţii minime, cei patru au produs filme de aproximativ 30 de minute fiecare, inspirate din viaţa de zi cu zi, în care prezintă erorile și viciile sistemului social din Spania. Cei patru au ajuns deja la al şaselea episod realizat, iar trei dintre cele mai cunoscute televiziuni spaniole le-au făcut deja oferte pentru a le difuza filmele. “Mai întâi să facem zece episoade, şi după aia vorbim şi despre bani. Asta este ambiţia noastră”, au răspuns cei patru şomeri ofertelor venite din partea producătorilor de televiziune.

Citeşti aici povestea celor patru, vezi VIDEO şi află cum glumesc ei pe seama românilor, într-unul dintre episoade

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite