Poezie şi muzică, în decor alb şi negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filiala din Castellon a Consiliului Judeţean Dîmboviţa a găzduit sâmbătă, 19 aprilie, lansarea de carte a poetei Adriana Vidroiu Stanca. Intitulat "Liniştea începe niciodată," volumul de

Filiala din Castellon a Consiliului Judeţean Dîmboviţa a găzduit sâmbătă, 19 aprilie, lansarea de carte a poetei Adriana Vidroiu Stanca. Intitulat "Liniştea începe niciodată," volumul de poezii a beneficiat, pentru a putea vedea lumina tiparului, de sprijinul unor oameni de cultură români şi spanioli.

Într-o atmosferă caldă, gazda acestui eveniment, avocatul Nicoleta Enache, a reuşit să adune un public dornic de nou în poezia românească.

Au răspuns invitaţiei consulul României la Castellon, Liviu Popa, directorul Direcţiei de Imigraţie din Comunitatea Valenciană, Gillermo Vansteenberge, istoricul Marin Pruteanu, cel care semnează de altfel prefaţa cărţii, Artur Silvestri- doctor în filologie la Universitatea din Catalunya şi Roberto Canelles Belda, profesor de artă fotografică la Universitatea din Valencia. La lansare, au fost lecturate câteva dintre poemele din carte, pe acorduri spaniole de chitară.

Evenimentul s-a derulat într-un decor alb-negru, creaţie semnată Mihai Dan Mustea. De asemenea, tânărul artist, student al Facultăţii de Artă şi Desen din Valencia, şi-a făcut debutul cu o expoziţie de fotografie şi de grafică alb - negru.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite