Plasencia: Mâncăruri româneşti, la Fiesta Aperitivelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul celei de-a V-a ediţii a Fiestei Aperitivelor, organizată între 3 şi 10 octombrie, în oraşul Plasencia, provincia Caceres, la care participă diferite restaurante din localitate,

În cadrul celei de-a V-a ediţii a Fiestei Aperitivelor, organizată între 3 şi 10 octombrie, în oraşul Plasencia, provincia Caceres, la care participă diferite restaurante din localitate, mâncărurile specifice româneşti au avut cel mai mare succes.

Victoria Brătăşanu şi Federico Diaz, patronii restaurantului Miralvalle din localitate, au preparat pentru această ocazie mâncăruri precum musaca, sarmale şi salată de vinete.

„Au venit mult mai mulţi clienţi decât avem de obicei la noi în restaurant. Unii dintre ei au venit chiar şi din oraşele vecine”, a declarat românca.

Sarmalele au fost cele mai căutate. „Sâmbătă, am servit peste 500 de sarmale şi am muncit din greu toată ziua ca să nu rămânem fără acest produs”, a declarat Diaz.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite