Pilar Rubio o devansează și în acest an pe românca Elsa Pataky în topul FHM din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii revistei ”FHM” din Spania o situează pe prezentatoarea televiziunii ”La Sexta” pe primul loc în ”Topul FHM al celor mai sexy femei din lume”.

Într-un sondaj realizat de pe internet de revista ”FHM” din Spania, Pilar Rubio, prezentatoarea emisiunii ”Știu ce ați făcut…” (”Se lo que hicisteis…”), difuzată de televiziunea La Sexta, a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume.

Spaniola, de 31 de ani, originară din Torrejon de Ardoz (Madrid), se află pentru a doua oară consecutiv pe această poziție, după ce anul trecut a câștigat-o pentru prima dată. La fel ca anul trecut, pe poziția secundă se află din nou Elsa Pataky (32 de ani), actriță și fotomodel născută la Madrid din tată spaniol și mamă de origine ungaro-română.

Pe poziția a treia se află actrița Amaia Salamanca, fosta iubita a fotbalistului Sergio Ramos. Topul este completat de: Megan Fox (4), Scarlett Johansson (5), Patricia Conde (6), Carolina Cerezuela (7), Adriana Lima (8), Eva Mendes (9) și Paz Vega (10).

În topul FHM, la care au participat 685.000 de spanioli, și-a făcut apariția și Carme Chacon, ministrul apărării din Spania.
Topul va fi publicat în întregime într-un supliment al ediției din luna mai a revistei ”FHM”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite