Petrecere interculturalã pe strãzile Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminicã, 19 octombrie, va avea loc în Barcelona o petrecere popularã, cu ocazia celebrãrii anului European de Dialog Intercultural. Proiectul Ulisses organizeazã, sub numele “Sã descoperim

Duminicã, 19 octombrie, va avea loc în Barcelona o petrecere popularã, cu ocazia celebrãrii anului European de Dialog Intercultural. Proiectul Ulisses organizeazã, sub numele “Sã descoperim Europa”, o sãrbãtoare interculturalã, la care sunt invitaţi să participe atât imigranţii, cât şi Asociaţia Românilor Quorum.

La evenimentul susţinut şi promovat de cãtre Departamentul de Imigraţie, de Tineret şi de Promovare a Culturii şi Tradiţiei Populare, din cadrul Guvernului catalan, vor participa şi spaniolii care locuiesc în Catalunya.

Obiectivul acestui proiect este de a trasa bazele convieţuirii, fãrã pretenţii de integrare sau asimilare. Spectacolul de pe strãzile Barcelonei, o expresie cultural-urbanã a zilelor noastre, se va organiza pentru a face schimb de experienţã şi pentru ca imigranţi şi spanioli sã se cunoascã prin intermediul bagajului cultural.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite