Patronii spanioli sunt sfătuiţi să investească în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ, Industrie şi Turism Româno-Spaniolă (COCITRE) a organizat joi după-amiază, la sediul Ambasadei României de la Madrid, o întâlnire cu oameni de afaceri spanioli în vederea

Camera de Comerţ, Industrie şi Turism Româno-Spaniolă (COCITRE) a organizat joi după-amiază, la sediul Ambasadei României de la Madrid, o întâlnire cu oameni de afaceri spanioli în vederea prezentării activităţii şi proiectelor pe care acestă instituţie le desfăşoară.
 
Au fost prezenţi Florin Găiseanu Tutuleasa (preşedintele COCITRE), Maria Ligor (ambasadorul României în Spania), Constantin Ene (consilier economic şi comercial în cadrul Ambasadei), Ramon Rico (delegatul general al Camerei de Comerţ în România) şi oameni de afaceri spanioli din diverse sectoare de activitate.
 
Constantin Ene le-a explicat patronilor spanioli că România va beneficia de importante fonduri europene, în marea lor majoritatea urmând a fi investite în infrastructură şi că ”anul acesta, România va consemna o creştere economică de 9 %, cel mai mare procent înregistrat în Uniunea Europeană”.

Camera de Comerţ Industrie şi Turism Româno-Spaniolă a fost constituită în data de 12 aprilie 2008, la Barcelona, şi şi-a început activitatea în luna iulie 2008.

Obiectul de activitate al Camerei este promovarea relaţiilor comerciale între Spania şi România în domeniile industriei, agriculturii, comerţului, turismului şi finanţelor. Mai multe informaţii despre proiectele Camerei se pot obţine pe pagina de internet www.cocitre.org.




Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite