Oviedo : Un român îşi obliga iubita să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională din Oviedo a arestat trei români care au adus o tânără din România şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, contra cost.

În urmă cu două săptămâni, o româncă s-a prezentat la Comisariatul de Poliţie din Oviedo şi a declarat că iubitul său, împreună cu o doi prieteni, a obligat-o să se prostitueze.

Femeia a spus oamenilor legii că a fost adusă din România la începutul anului 2009 şi i se promisese că va lucra ca ospătar, într-un restaurant din oraş. Imediat cum a ajuns în Spania, ea a fost închisă într-un apartament, iar noaptea era dusă în două cluburi de noapte din Oviedo şi Gijon şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi.

Tânăra a mai precizat că iubitul său îi lua toţi banii primiţi de la clienţi. Românca a reuşit să fugă din apartamentul în care era sechestrată şi a cerut ajutor oamenilor legii. 

După doua săptămâni de investigaţii, iubitul ei şi cei doi prieteni au fost arestaţi. Aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de privare de libertate şi proxenetism.   





Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite