Ofertele de zboruri spre România la preţuri promoţionale s-au epuizat încă din luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism din Castelon au fost asaltate încă din luna septembrie de către românii care doreau să cumpere bilete de avion spre România pentru perioada sărbătorilor de iarnă, cu

Agenţiile de turism din Castelon au fost asaltate încă din luna septembrie de către românii care doreau să cumpere bilete de avion spre România pentru perioada sărbătorilor de iarnă, cu plecare din Valencia sau Barcelona."Din totdeauna, destinaţia preferată de către români, atât pentru a-şi petrece vacanţa de vară cât şi cea de Crăciun sau Revelion a fost România", spune Luisiana Maria Cozniuc, angajată în cadrul unei agenţii de turism din Castellon. "În acest an, ne-am confruntat cu o situaţie fără precedent în care, încă din luna septembrie, ofertele la preţ promoţional pentru perioada Crăciun-Revelion, au fost epuizate în mai puţin de o lună", completează Maria Cozniuc.

Conform informaţiilor obţinute de la agenţiile de turism din Castellon, în luna septembrie, preţul unui bilet pentru perioada sărbătorilor de iarnă era de 100-120 de euro, acesta crescând treptat, în funcţie de cerere, şi costând la ora actuală 360-370 de euro. "Dacă anul trecut abia la începutul lunii decembrie se atingea pragul de 300 de euro pentru un bilet de avion, în acest an, la începutul lunii noiembrie, biletele pentru perioada sărbătorilor de iarnă se vând deja la preţuri cuprinse între 360-370 de euro", a declarat Maria Cozniuc.

La ora actuală, cele mai ieftine bilete costă în jur de 280 de euro, disponibile numai pentru perioada 1-15 decembrie.

Cea de-a doua destinaţie preferată de către români pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă este Andorra. Rezervele pentru această zonă se fac încă din luna octombrie, preţul unei mini-vacanţe de cinci zile în perioada Crăciunului fiind de aproxmativ 400 de euro de persoană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite