Oferte speciale de telefonie pentru compatrioţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorii de telefonie fixă şi mobilă se întrec în ultima perioadă în promoţii care îi vizează pe compatrioţii noştri, oferindu-le tarife speciale pentru convorbirile către România.

Recent, firma spaniolă Telefonica-Movistar a creat programul „Bun venit", destinat românilor din Spania care doresc să comunice cu rudele rămase în ţară. Prin intermediul acestui plan tarifar special, conaţionalii pot suna acasă, pe fix sau mobil, cu 26 de cenţi pe minut.

Movistar oferă şi un plan tarifar care include 100 de minute gratuite pentru a suna în România, care se adaugă la abonamentul de bază. Vodafone Spania are, de asemenea, programul „Ţara Mea", prin care românii pot suna acasă cu 40 de cenţi pe minut, iar la un singur număr favorit, cu 12 cenţi.

Două numere de telefon

Operatorul DigiMobil oferă utilizatorilor de cartele prepay posibilitatea de a suna în România, către fix sau mobil, în reţeaua Digi, cu doar 5 cenţi pe minut.

Apelurile către telefoane fixe din alte reţele din România costă 7 cenţi pe minut, iar către mobil, 12 cenţi pe minut. Pe aceeaşi cartelă, clientul are două numere de telefon, unul pentru Spania şi unul pentru România.

Ana Dinu (29 de ani), din Castellon, a apelat iniţial la oferta Vodafone, apoi, când a apărut oferta Digi, a cumpărat şi o cartelă de la acest operator. „M-am bucurat când a apărut oferta Vodafone, mi-a fost de un real folos, dar acum utilizez doar cartela Digi pentru apelurile către România. Aşa ies mai ieftin", spune românca.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite