„Căsătoria cu un pakistanez mi-a adus fericirea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta şi Charly (stânga), alături de prietenii lor, închinând un pahar cu vin românesc
Nicoleta şi Charly (stânga), alături de prietenii lor, închinând un pahar cu vin românesc

Tânăra Nicoleta Orbulescu se socoteşte norocoasă pentru viaţa pe care o trăieşte în Peninsulă. Românca spune că s-a măritat „cu un om a cărui religie l-a învăţat să-şi respecte familia".

Originară din Reşiţa, Nicoleta Orbulescu (22 de ani) a venit în Spania acum trei ani, pentru o vacanţă de vis, pe care dorea să o petreacă alături de mama ei. Sejurul s-a prelungit, pentru că Nicoletei i-a plăcut oraşul Zaragoza, unde mama ei, plecată de ani buni din ţară, s-a recăsătorit.

„L-am cunoscut pe viitorul meu soţ din întâmplare. Mama lucra la restaurantul lui Charly de doi ani şi m-a rugat să o ajut într-o zi în care se anunţase o masă festivă. Se cunoşteau bine, era încântată că patronul ei, la doar 25 de ani, era un bun om de afaceri şi un tânăr cu mult bun simţ", povesteşte Nicoleta.

„M-a cerut de soţie când mă pregăteam să plec în România. Eram prieteni şi eram îndrăgostită, dar nu mă aşteptam, nu mă gândeam la căsătorie", spune fata.

A spus „da" într-o limbă necunoscută

Pentru Nicoleta, căsătoria civilă oficiată în Zaragoza, în limba spaniolă, pe care o vorbea foarte bine, a fost un eveniment fericit şi fără surprize. Soţul ei a vrut şi o căsătorie religioasă în faţa comunităţii din care face parte.

Află AICI picanterii din viața celor doi soți

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite