Movistar a lansat pe piață tariful ”Simple”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefonica a scos pe piață o nouă ofertă pentru clienții săi din rețeaua mobilă Movistar: tariful ”Simple”, prin care aceștia pot vorbi la orice oră și cu orice operator la un preț de 9 cenți pe minut (10,4 cenți, cu TVA inclus).

Această ofertă este valabilă doar pentru clienții care au un abonament de minim 9 euro pe lună (10,4 euro, cu TVA inclus). Prețul unui apel se menține la 15 cenți (17,4 cenți, cu TVA inclus).

Oferta nu este compatibilă cu ”Tarifa Juntos” și ”Puente Movistar”, iar clienții care au contractat serviciul ”Mi Favorito”, prin care vorbesc cu un număr ales, la prețul de un cent pe minut, sunt obligați să renunțe la acest serviciu.

Movistar vine cu această ofertă după ce în ultimele trei luni a pierdut 4% dintre liniile sale, deoarece clienții au optat pentru prețurile mai mici oferite de alți operatori.

Organizația neguvernamentală a Consumatorilor în Acțiune (FACUA), emis un comunicat în care se arată nemulțumită deoarece, în ciuda noii oferte, Movistar deține în continuare prețuri foarte ridicate.

”Prețul unui minut al tarifului Movistar Simple este cu 29% mai mare decât minimul existent pe piață actualmente, de 7 cenți pe minut, iar tariful pentru un SMS, de 9 cenți, este cu 13% mai scump decât minimul de pe piață, care este de 8 cenți”, se spune în comunicatul FACUA.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite