Motril: Centru de recreere pentru imigranţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din Motril, Andalucia, va pune la dispoziţia imigranţilor din localitate un centru de zi multifuncţional, în care se se vor organiza multiple activităţi de formare şi orientare

Primăria din Motril, Andalucia, va pune la dispoziţia imigranţilor din localitate un centru de zi multifuncţional, în care se se vor organiza multiple activităţi de formare şi orientare sau de schimb intercultural. Scopul acestei iniţiative este facilitarea integrării imigranţilor în societatea andaluză.

În acest centru se pot organiza ateliere de lucru, conferinţe, concerte, cursuri sau diverse reuniuni. Teresa Morales, consilierul în probleme de imigraţie al primăriei din Motril, a spus că "centrul va fi un punct de întâlnire, de convieţuire, de cultură şi de recreere". De asemenea, consilierul a precizat: "În fond, este vorba despre îmbunătăţirea vieţii imigranţilor, în toate aspectele ei, pentru că, în majoritatea cazurilor, aceştia au de învins multe piedici şi obstacole". Investiţia se ridică la 68.600 de euro şi, în prezent, clădirea este deja ridicată. Autorităţile se ocupă de mobilarea şi dotarea corespunzătoare a spaţiului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite