Morata de Tajuna: A denunţat un sechestru ca să-şi facă acte la maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţi ai gărzii civile din Morata de Tajuna, Madrid, au arestat, în cursul zilei de ieri, un român care a inventat sechestrul fratelui său. D.B., în vârstă de 20 de ani. Acesta s-a

Agenţi ai gărzii civile din Morata de Tajuna, Madrid, au arestat, în cursul zilei de ieri, un român care a inventat sechestrul fratelui său. D.B., în vârstă de 20 de ani.

Acesta s-a prezentat la secţia de poliţie în data de 21 octombrie şi a depus un denunţ în care spunea că fratele său a fost sechestrat de o bandă de infractori din Europa de Est. Din spusele românului, banda pretindea o sumă de bani pentru a-l elibera, bani pe care i-ar putea obţine doar dacă ar vinde maşina fratelui său.

Necazul lui era că maşina nu avea actele în regulă şi, astfel, apela la bunăvoinţa agenţilor pentru a-l ajuta să rezolve aceastăm problemă şi să-şi elibereze fratele. De asemenea, românul susţinea că banda l-a ameninţat că, dacă în decurs de trei săptămâni nu obţine banii, îi vor trimite părţi amputate din corpul fratelui său.

Minciuna a fost descoperită de către agenţi când românul le-a prezentat acestora două mesaje pe care susţinea că i le-a trimis fratele său pe telefonul mobil. Agenţii de poliţie au descoperit că, de fapt, românul îşi trimisese el însuşi mesajele. Infractorul avea antecedente penale, fiind acuzat de furtul unui autoturism din Arganda del Rey, Madrid.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite